Adell

Adell

Adell; en yaşamsal ihtiyaçlarımızdan biri olan suyun insanla buluşmasını hedef edinmiş ve bu hedefi gerçekleştirirken üretim teknolojisinde yenilikçiliği ve doğa dostu olması, tasarım felsefesinde ise estetik ve işlevselliği birlikte sunmayı benimsemiştir.

Adell ürünleri; yenilikçi, doğa dostu, fonksiyonel ve estetiktir. Ulusal ve uluslararası mimari trendleri yansıtan özgün tasarımlara sahiptir. İnsan ve çevre sağlığı; tasarım aşamasından başlayarak tüm üretim süreçlerinde ilkesel ve denetime tabidir. Ürünlerdeki usta işçilik ve çizgi üstü tasarım, Adell’i özellikle nitelikli konut projeleri ve profesyonel iş ortamları için tercih edilen markalardan biri yapmaktadır.

Adell’in üretim ve teknoloji politikası yenilikçi, finansal yapısı güçlüdür. Adell, yüksek üretim kapasitesi ve dinamik pazarlama/satış operasyonları ile yüksek kaliteyi rekabetçi fiyatlarla kullanıcıya ulaştırabilmektedir. Satış sonrası servis ve müşteri hizmetleriyle kalite güvence altına alınmaktadır.

Adell, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nın “Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma” ve İstanbul Sanayi Odası’nın “Çevre Teşvik Ödülü”ne layık görülmüş, ISO 10002 müşteri hizmetleri ve şikayet yönetim sistemini kuran ve ürünlerine 6 yıl garanti süresini veren sektöründe ilk firma olmuştur.