Calpeda

Calpeda

Firmamız, merkezi İtalya’da bulunan uluslararası Calpeda S.p.A. şirketinin Türkiye’deki kuruluşudur. 2007 yılında kurulmuş olan firmamız, Calpeda Pompalarının satış, pazarlama ve servis hizmetlerini yürütmektedir.

Bünyemizde, satış öncesi danışmanlık ve mühendislik hizmetleri, satış sonrası teknik hizmetler ve pazarlama birimlerimiz yer almaktadır. Müşterilerimize, hem satış öncesinde ve de hem satış sonrasında, en üst düzeyde memnuniyet sağlamak üzere organizasyonumuzu devam ettirmekteyiz.

Calpeda Pompalarının Türkiye ve civar ülkelerdeki satış ve dağıtımı firmamız sorumluluğundadır. Sorumlu olduğumuz ülkeler ; Türkiye, Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan, Kırgızistan, Kazakistan, Irak, Suriye, İran, Gürcistan, Belarus, Estonya, Bulgaristan, Arnavutluk, Bosna Hersek, Karadağ, Makedonya ve K.Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’dir. Sorumluluğumuz altındaki ülkeler için Calpeda İtalya merkez firmamız ile, Calpeda Türkiye arasında yaptığımız lojistik partnerlik anlaşmamız, ve lisans anlaşmalarımız ile bölgemizdeki müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

2009 senesinde yapmış olduğumuz lisans anlaşmamız çerçevesinde, döküm bazlı büyük kapasiteli alt yapı pompaları, dalgıç tip terfi istasyon pompaj sistemleri, yangın pompa istasyonları ve genleşme tankı ve boylerlerimizin imalatı firmamız bünyesinde yapılmaktadır. İmalatını yaptığımız bu ürünlerimiz tüm Calpeda grup firmaları üzerinden dünyanın değişik yerlerinde bulunan stratejik partner firmalarımıza ve müşterilerimize direkt olarak sevkedilmektedir.

Yüksek verimli pompa ve motorlarımızdan oluşan ürün programımızla ; HVAC uygulamaları, Enerji ve Endüstriyel Uygulamalar, Yangınla Mücadele Sistemleri, Alt Yapı Uygulamaları, Temiz Su ve Atık Su Arıtma Tesisleri, Soğutma Sistemleri, Makine İmalat Sanayi, Gemicilik ve Tersaneler, Belediyelerin Su İdareleri, Jeotermal Tesisler, Petrokimya ve Kağıt Endüstrilerinde basınçlandırma ve transfer uygulamalarında pompa ve sistemlerini temin etmekteyiz.

Uzman ve iyi eğitilmiş satış sonrası yetkili servis istasyonlarımız ile 7 gün / 24 saat esaslı servis, işletmeye alma ve yedek parça temini gerçekleştiriyoruz.

Ürünlerimizin tamamı, uluslararası Calpeda Şirketinin ve firmamızın %100 garantisi altındadır ve ürünlerimizin yedek parçaları, üretildikleri tarihten itibaren an az 10 yıl süre ile firmamız üzerinden tedarik edilebilmektedir.

Uzman mühendislerimiz ile projelerinizde ve tesislerinizde güvenilir tedarikçiniz ve iyi eğitilmiş teknisyenlerimizle hızlı ve zamanında satış sonrası servisiniz olmak üzere kurduğumuz firmamızın tüm çalışanları ile emrinizde olduğumuzu beyan ve taahhüt ediyoruz.

Saygılarımızla,

Calpeda Pompa Ltd.